Kelly viel 40 kilo af en staat nu in finale miss-verkiezing

Eind januari is de finale van Miss Beauty of Limburg, waar Kelly probeert de winst te pakken. © L1 (Timo Schmid)
De 27-jarige Kelly Hamers uit Heerlen is het afgelopen jaar maar liefst 40 kilo afgevallen. Op eigen kracht wist ze van 115 kilo naar 75 kilo te gaan.
En nu de ene droom is uitgekomen, is het tijd voor haar volgende. Ze wil namelijk de nieuwe Miss Beauty of Limburg worden.

Letten op voeding

Zelf is ze nog vrij nuchter over haar bijzondere prestatie. "Ik woog 115 kilo. Daar was ik helemaal klaar mee, dus ik besloot dat ik ging voor een gezondere levensstijl. Ik begon te letten op mijn voeding en calorie-inname, en ben ook gaan sporten. In het begin vooral wandelen, daarna ging ik ook naar de sportschool", vertelt Kelly.

Naar powervrouw

Haar mentale gezondheid is ook flink verbeterd sinds ze 40 kilo is afgevallen. "Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen, ik ben er mentaal echt super op vooruit gegaan. Van een onzeker vogeltje naar, in mijn ogen, een echte powervrouw."
In de video hieronder vertelt Kelly meer over haar persoonlijke afvaltraject én haar plek in de finale van een miss-verkiezing:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!