Fatale schietpartij: politie zoekt beelden zwarte Opel Corsa

De schoten werden gelost op de Markt in Geleen, net naast het gemeentehuis. © Track'88
De politie is op zoek naar informatie en beelden van een zwarte Opel Corsa die mogelijk betrokken was bij de dodelijke schietpartij in Geleen. Op 23 december kwam daarbij een 55-jarige man om het leven.
Het rechercheteam vermoedt dat die zwarte auto voorafgaand en na de schietpartij in Landgraaf is geweest.

Camerabeelden

De exacte locatie van de auto is echter nog niet helemaal duidelijk. Daarom zoekt het onderzoeksteam naar camerabeelden van 23 december tussen 15:30 uur en 16:45 uur en later tussen 17:30 uur en 18:00 uur. Het voertuig zou dan ergens in Landgraaf, inclusief Nieuwenhagen en Ubach over Worms, zijn geweest.
De politie is ook nog steeds op zoek naar getuigen die op de betreffende zaterdag iets bijzonders hebben gezien in de omgeving van de Markt in Geleen.

Verdachte opgepakt

Dinsdag werd na meerdere tips een 32-jarige man uit Nuth opgepakt. Hij blijft voorlopig vastzitten. Na zijn arrestatie viel de politie meerdere woningen binnen voor onderzoek. Of deze invallen aanknopingspunten hebben opgeleverd voor het onderzoek, is nog niet bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!