Autobranden en overvallen: onrustige nacht in Limburg

Hulpdiensten hebben een drukke zaterdagnacht achter de rug. Zo stonden er twee auto's in brand en vonden er twee overvallen plaats.
In Maastricht stond voor de zoveelste keer een auto in brand.

Nummer vijf

Aan de Hoge Kanaaldijk stond iets voor 5:00 uur een auto in brand. Dat gebeurde ook al op 5 november, toen werden er twee auto's compleet vernield. Afgelopen nacht bleef de schade bij een auto. Het is de vijfde autobrand in drie maanden tijd in Maastricht. De brandweer is een onderzoek gestart.

Landgraaf

Zaterdagavond woedde er nog brand op de Delleweg in Landgraaf. Hoewel hulpdiensten snel ter plaatse waren konden die niet voorkomen dat er een auto volledig uitbrandde.

Overval

In Roermond, bij een casino op het Kazerneplein, is zaterdagnacht rond 1:45 uur een man overvallen. Bij die overval bleef het niet. Rond 6:15 uur vond er aan de Prins Mauritslaan een woningoverval plaats. Volgens omstanders zou een oudere vrouw het slachtoffer zijn geweest van die overval. Het slachtoffer raakte in ieder geval niet gewond. Van de dader ontbreekt ieder spoor.

Dodelijk incident

Zaterdagavond vond er in Neeriitter een vuurwerkincident plaats. Daarbij kwam een 36-jarige man uit de gemeente Leudal om het leven. Een tweede persoon werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Wat daar precies gebeurd is, is nog niet bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!