Lichaam gevonden in Blerick: 'Lijkt op geweldsmisdrijf'

Het lichaam werd gevonden in een woningcomplex aan de Alberickstraat © Fer Traugott
De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een lichaam gevonden in een woningcomplex aan de Alberickstraat in Blerick. De persoon lijkt door geweld om het leven zijn gekomen.
De politie heeft daarom een grootschalig rechercheteam onderzoek opgestart.

Bloedsporen

Volgens de politie werd er rond 2:30 uur een melding gemaakt van mogelijk glasgerinkel bij het woningcomplex. Ook zouden er bloedsporen zijn gevonden. Agenten ter plaatse vonden het lichaam. "Er zijn diverse aanleidingen om van een misdrijf uit te gaan", vertelt een woordvoerster van de politie ter plaatse. "Op dit moment moeten de vermoedens die wij hebben nog bevestigd worden door onderzoek. We kunnen daarom nog niks zeggen over de doodsoorzaak of waarom wij uitgaan van een misdrijf." De politie houdt daarom voor nu alle scenario's open.

Identiteit onbekend

De identiteit van het slachtoffer is niet bekend, dat wordt pas duidelijk door nader onderzoek. Als de politie weet om wie het gaat, kunnen nabestaanden op de hoogte worden gebracht en kan de politie aanvullende informatie delen.

Onderzoek

De omgeving rondom de Alberickstraat is afgezet vanwege het politieonderzoek. Daarbij worden onder andere camerabeelden veiliggesteld. De politie roept mensen met een dashcam of gevelcamera op die beelden hebben van de omgeving van de straat van het incident, naar de politie te sturen. Ook wordt er in de buurt naar getuigen gezocht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!