Man zit vast in ondergrondse kledingcontainer Venlo

Man zit vast in kledingcontainer in Venlo © Track'88
Een man heeft de hele nacht vastgezeten in een ondergrondse kledingcontainer in Venlo. Maandagavond kwam de man vast te zitten in de container.
Volgens de politie was hij op zoek naar kleding.

Container legen

De man werd bij toeval ontdekt in de container aan de Van Nijvenheimstraat toen medewerkers bezig waren om de kledingcontainer te legen. Toen bleek dat er een man in de container vastzat, werd er alarm geslagen. Samen met hulpverleners werd de man bevrijd.

Goede gezondheid

De politie laat weten dat de man eruit is en in goede gezondheid is.

Niet de eerste keer

De gemeente Venlo laat weten dat het niet de eerste keer was dat er iemand in zo'n container werd aangetroffen. "Bij ons is tot nu toe bekend dat dit twee keer eerder in Venlo is gebeurd. Daarop zijn sloten aangebracht aan de containers. Deze derde keer is de eerste keer deze winter. Het vermoeden is dat de sloten opengebroken zijn. Daarom gaan we op korte termijn bekijken welke andere aanvullende maatregel we kunnen nemen om te voorkomen dat personen in de container kruipen", aldus de woordvoerder van de gemeente.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!