Slotshow van Limburg Helpt: hoeveel jassen zijn opgehaald?

L1-presentator Bas van der Zwaan in actie voor Limburg Helpt. © L1
De afgelopen maand zijn in heel Limburg jassen ingezameld voor mensen die in armoede leven. Hoeveel jassen heeft dat opgeleverd? Kijk hier live mee naar de slotshow van de L1-actie Limburg Helpt.
Bas van der Zwaan en Marjolein Heijltjes maken tussen 18:30 en 20:00 uur bekend wat de actie heeft opgeleverd. Kijk hieronder naar de livestream vanuit Theater aan het Vrijthof in Maastricht:

Armoede

In het programma is er veel aandacht voor het armoedevraagstuk in Limburg dat ten grondslag ligt aan de jassenactie. De initiatiefnemers schuiven aan, mensen die in actie zijn gekomen, maar ook mensen die een steuntje in de rug hard kunnen gebruiken.

Muziek

Er is muziek van het Bart Storcken-combo, aerialacrobatiek van Arte Favola, aandacht voor fashion op een duurzame en circulaire wijze, de Limburgse deelnemer van het Regio Songfestival Emmy Ackermans, maar ook een groot Limburgs artiestenkoor dat samen met Marjolein het actielied ten gehore gaat brengen.

Inzamelpunten

Een overzicht van alle inzamelpunten en -acties is te vinden op de website www.L1.nl/limburghelpt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!