Geen treinen tussen Sittard en Maastricht dit weekend

Een intercity van de NS op het station in Maastricht © Istock
Tussen Sittard en Maastricht Randwyck rijden geen treinen op zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Er wordt dan gewerkt aan het spoor.
Dat laat Arriva weten.

Bussen

Ook de intercity's van NS rijden niet tijdens het weekend. De treinen tussen Maastricht en Heerlen rijden wel, net zoals de reguliere lijnbussen. Tussen Sittard en Maastricht Randwyck kunnen reizigers gebruikmaken van stop- en snelbussen, in de vroege ochtend en late avond rijden er pendelbussen. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Haltes

De haltes waar de treinvervangende bussen aankomen en vertrekken zijn bushalte Universiteitssingel bij station Maastricht Randwyck, op Maastricht Centraal, Bunde en Beek-Elsloo staan de bussen aan de voorzijde van het station. Bij station Geleen-Lutterade zijn de bussen te vinden bij de reguliere ov-halte "Tunnel", onder de spoortunnel, en in Sittard staan ze aan de achterzijde van het station.
Door het uitvallen van de treinen moeten reizigers rekening houden met een langere reistijd. De vervoersbedrijven kunnen bestaande aansluitingen niet garanderen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!