Zwevende kiezers gezocht voor het Debat van het Zuiden

Weet jij al op wie je gaat stemmen? © iStock
L1 houdt samen met Omroep Brabant en Omroep Zeeland voor de komende Tweede Kamerverkiezingen het Debat van het Zuiden.
Zeven lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over onderwerpen die er in het zuiden toe doen en jij kunt ook meedoen aan het debat.

Zwevende kiezer

Ben jij nog een zwevende kiezer? En vind je het leuk om bij het debat te zijn en actief mee te doen? Dan zou je plaats kunnen nemen in onze Zwevende Kamer. We zoeken hier tien Limburgers voor en we hopen dat het debat je aan het einde van de avond heeft geholpen om een keuze te maken op wie je gaat stemmen.
Het debat wordt gehouden op zaterdag 18 november in het Evoluon in Eindhoven. De uitzending begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Lijsttrekkers in debat

De onderwerpen zijn bestaanszekerheid, landbouw en asiel/migratie. De lijsttrekkers gaan hierover met elkaar in debat, daarna mogen een aantal zwevende kiezers reageren onder leiding van de presentator.
Weet je nog niet op wie je gaat stemmen, maar vind je het belangrijk dat je stem meetelt? Wil je hier actief aan meedoen? Stuur dan een mail naar zwevendekiezer@l1.nl.

Wat vind je belangrijk?

Vermeld je naam, woonplaats, leeftijd, beroep, telefoonnummer en wat je belangrijk vindt bij de verkiezingen, dan maak je kans om bij het debat te zijn en jezelf te laten horen in onze uitzending. De zwevende kiezers wordt gevraagd om om 18:30 uur aanwezig te zijn. Er staat geen vergoeding tegenover deelname.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!