Consumentenpaviljoenbeurs HILTHO in Horst van start

De HILTHO in Horst duurt nog tot 11 oktober. © Edward Media
Één keer per vier jaar vindt in Horst aan de Maas de HILTHO plaats, Nederlands grootste consumentenpaviljoenbeurs. Door corona is het inmiddels zes jaar geleden dat de laatste HILTHO plaatsvond.
Er zijn meer dan 160 deelnemers uit verschillende branches te zien op de beurs.

Uit de regio

Van tuinontwerp tot de uitvaartondernemer, verschillende ondernemers uit de regio zijn te zien op de beurs. De deelnemers aan de HILTHO komen voornamelijk uit de regio. Alles voor huis en interieur, bouw en verbouw, tuin en buitenleven, vrije tijd, gezondheidszorg en nog heel veel meer is te vinden op de beurs.

Van deze tijd?

“De organisatie van een dergelijke beurs in dit digitale tijdperk is een grote uitdaging", aldus Han Geurts. "Toch hebben wij als organisatie veel vertrouwen in de kracht van de HILTHO. We geloven in het persoonlijke contact tussen lokale ondernemers en consumenten en vinden het belangrijk om dit podium te blijven bieden.”

Nieuw inspiratiesessies

Tijdens de verschillende inspiratiesessies kunnen bezoekers meer te weten komen over de laatste trends op het gebied van gezondheid. Zo wordt er informatie geven duurzaam- of levensloopbestendig wonen. Bedrijven en maatschappelijke organisaties staan klaar om hun expertise te delen. Van technologieën die je leven comfortabeler maken tot tips voor mentale gezondheid.
De HILTHO duurt nog tot en met 11 oktober.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!