Dode in maisveld is 30-jarige man uit Litouwen

Het lichaam werd in de berm in het buitengebied in Sevenum gevonden. © Fer Traugott
De dode man die maandagmiddag werd gevonden in een maisveld in Sevenum, is een 30-jarige man uit Litouwen.
Dat bevestigt de politie. Uit onderzoek blijkt dat de man door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen en dat er geen sprake is van een misdrijf.

Hakselaar

Een voorbijganger zag maandagmiddag een lichaam liggen in het veld aan de Erik de Rodeweg, waarop de politie meteen was gewaarschuwd. De man is om het leven gekomen nadat hij aan de rand van een maisveld werd overreden door een maishakselaar. Er wordt vanuit gegaan dat hij lag te slapen.

Arbeidsmigrant

Dichtbij het maisveld liggen verschillende bedrijven en een arbeidsmigrantenhotel. Uit navraag bleek al dat daar niemand vermist was, en het dus geen arbeidsmigrant was die daar verbleef en toevallig in het maisveld lag. Waar de man wel verbleef, is niet bekend.

Onduidelijk

Een aantal dagen bleef onduidelijk wat er precies gebeurd was en wie de overleden persoon was. Ook werd er nog rekening gehouden met een mogelijke misdaad. De politie liet woensdagochtend nog weten met het onderzoek bezig te zijn.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!