Nog steeds veel vraagtekens rond lichaam in maisveld Sevenum

De politie onderzoekt de zaak rondom het lichaam in Sevenum © Fer Traugott
Er hangen nog steeds veel vragen in de lucht over het dode lichaam dat maandag gevonden werd in een maisveld in Sevenum.
De politie is nog altijd bezig met het onderzoek en kan nog niet veel kwijt over de bevindingen.

Maisveld

Een voorbijganger zag maandagmiddag een lichaam liggen in het veld aan de Erik de Rodeweg, waarop de politie meteen is gewaarschuwd. Het vermoeden bestaat dat de man in het maisveld lag en door een maishakselaar om het leven is gekomen. Maar over de exacte doodsoorzaak moet het onderzoek meer duidelijkheid geven.

Arbeidsmigrantenhotel

Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. Nabij het maisveld ligt een arbeidsmigrantenhotel. Op navraag van L1 meldt het hotel geen personen te missen. "Als het onderzoek is afgerond en de identiteit van de persoon is vastgesteld, kan ook duidelijk worden waar het slachtoffer vandaan kwam", is alles wat de politie er woensdagochtend over kon vertellen.
Rond het gebied hangen verschillende camera's van bedrijven. Als deze wat op kunnen leveren voor het onderzoek, worden deze beelden ook bekeken en meegenomen, aldus de politiewoordvoerder.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!