Vanaf volgend weekend werk op spoor Eindhoven - Venlo

Archieffoto van het station in Venlo © Istock
ProRail werkt vanaf zaterdag 14 oktober negen dagen aan het spoor tussen Eindhoven Centraal en Venlo.
Vanwege de werkzaamheden rijden er van zaterdag de 14e tot en met dinsdag de 17e geen treinen tussen Eindhoven Centraal en Venlo. Ook de overweg Midden Peelweg bij Horst is tijdens de werkzaamheden dicht voor verkeer.

Helmond naar Venlo

Van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober rijden er geen treinen tussen Helmond en Venlo.

Extra reistijd

Er worden stop- en snelbussen ingezet. Wel moeten reizigers rekening houden met ongeveer 30 minuten extra reistijd en extra overstappen, aldus ProRail. De spoorbeheerder raadt reizigers voor vertrek aan de reisplanner te checken.
Er worden onder meer dwarsliggers en spoorstaven en de ballast op het spoor vernieuwd. In Deurne wordt voor de werkzaamheden ten noorden van het spoor een depot ingericht.

Overwegen

Drie overwegen in Deurne zijn tijdelijk dicht tijdens de werkzaamheden; de overweg tussen Liesselseweg en de Toon Kortoomslaan (woensdag tot vrijdag 19:00 uur), de overweg tussen de Zeilbergsestraat en de Kranenmortelweg (dinsdag tot woensdag 18:00 uur) en de overweg aan de Griendtsveenseweg (van dinsdag tot woensdag 06:00 uur).
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!