Gemeenteraad Echt-Susteren wil nieuw termijn Hessels

Afbeelding ter illustratie © Gemeente Echt-Susteren
Jos Hessels blijft nog zes jaar langer burgemeester in de gemeente Echt-Susteren als het aan de gemeenteraad ligt. Hij wordt bij gouverneur Emilie Roemer aanbevolen voor een tweede ambtstermijn.
Hessels werd op 1 juli 2011 door de toenmalige gouverneur benoemd tot waarnemend burgemeester van Echt-Susteren. Na de ontstane vacature werd hij op 30 maart 2012 voor zes jaar benoemd als burgemeester van de gemeente in Midden-Limburg.

Besloten vergadering

De gemeenteraad stemde tijdens een besloten vergadering in met het voorstel van de vertrouwenscommissie de huidige burgemeester opnieuw voor een periode van zes jaar te benoemen.

Extra motivatie

Hessels is blij met de aanbeveling van de raad. Hij ziet de voordracht als een extra motivatie om zich de komende jaren verder in te blijven zetten voor de gemeente. "Ik zie het als een groot voorrecht om al bijna twaalf jaar burgemeester te mogen zijn in het 'smalste stukje Nederland'. Dit hernieuwde vertrouwen van de gemeenteraad kenmerkt de uitstekende verhoudingen in onze gemeente en de positieve sfeer waarin we de gemeente mogen besturen.”
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!