Twee Limburgers op kandidatenlijst JA21

Stockfoto © iStock
Op de kandidatenlijst van JA21 voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen staan twee Limburgers: Philippe Schyns en Roy Blijlevens.
Zij staan op plek zeven en 36.

Schyns

Philippe Schyns woont in Maastricht en is directeur van zijn eigen bedrijf in de gezondheidszorg. Hij vervult de zevende plek. Hij zet zich in voor een welvarender, vrijer en veiliger Nederland.

Blijlevens

Lager op de lijst, op plek 36, staat Roy Blijlevens, uit de gemeente Beekdaelen. Momenteel is hij Statenlid voor JA21 in Limburg, eerder was hij raadslid en bestuursadviseur van de Gedeputeerde Staten. Blijlevens pleit voor meer individuele verantwoordelijkheid en minder regeldruk in de politiek.

Partijleider

Tijdens de algemene ledenvergadering van de partij op zaterdag, gaven de leden van JA21 hun akkoord op de kandidatenlijst. Partijleider Joost Eerdmans is er trots op. "We hebben mensen uit alle gelederen van de samenleving en uit elke provincie. Met deze diverse groep mensen gaan wij vol vertrouwen de campagne in."
Ook het verkiezingsprogramma van JA21 is tijdens de vergadering aangenomen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!