Onderdelen uit trucks gestolen: tienduizenden euro's schade

Uit de trucks werden verschillende onderdelen gestolen. © Barry Maessen
De politie onderzoekt een inbraak bij transportbedrijf Maessen Bedrijven in Venray. De schade bedraagt tussen de 30.000 en 35.000 euro. "We hopen door camera's te achterhalen wie de dieven zijn", zegt eigenaar Barry Maessen.
De inbraak vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats.

Camera's

Die nacht zijn onder andere motorcomputers uit drie vrachtwagens gestolen. "Bij een vierde vrachtwagen probeerden ze ook een tachograaf te stelen, maar dit is niet gelukt", zegt de eigenaar. "Er hangen camera's op het industrieterrein. Hopelijk zien we daar een verdachte auto en kunnen we afleiden op welk tijdstip de dieven hebben toegeslagen", zegt Maessen.

Duizenden euro's schade

De vrachtauto's moeten worden gerepareerd en gaan terug naar de dealer. "De dealer schat de schade aan de vrachtauto's tussen 30.000 en 35.000 euro", klinkt het bij Maessen.
De politie meldt dat het om een alleenstaand feit gaat en er zeker geen trend is voor vrachtautodiefstallen. Het onderzoek loopt nog.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!