Toverland-verbod voor jonge YouTubers die wilden inbreken

De drie jongens mogen een jaar lang het park niet in. © Toverland
Drie YouTubers mogen een jaar lang Toverland niet in. De tieners hebben onlangs geprobeerd om het park binnen te komen zonder te betalen.
Dat meldt omroep Horst aan de Maas.

Betrapt

De YouTubers, van het kanaal Simon Egas, klommen over een hek. Ze werden betrapt door een beveiliger en de politie werd erbij geroepen. In een vijf minuten durende video vertellen de tieners zelf over het voorval, hoewel er geen beelden zijn van de actie zelf omdat al het materiaal verwijderd moest worden.

Ouders op de hoogte

De minderjarige videomakers zijn niet gearresteerd, maar kregen wel een officiële waarschuwing en een parkverbod van een jaar. Hun ouders zijn ook op de hoogte gebracht. Als ze opnieuw in de fout gaan, zullen ze naar bureau Halt worden gestuurd. De jongens hebben spijt betuigd.

Andere parken

Op het YouTube-kanaal is te zien dat dit niet de eerste keer is dat het drietal pretparken probeert binnen te dringen. Eerder slaagden ze erin om Duinrell, Walibi Holland, Linnaeushof en zelfs Artis gratis binnen te komen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!