Regen op de camping: 'Het kan altijd erger'

Boerderij-Camping Pepinushof in Maria-Hoop. © L1 (Peter Beeker)
Campinggasten zijn wel wat gewend. Een regenachtige dag is niet leuk, maar het hoort erbij. Op Boerderij-Camping Pepinushof in Maria-Hoop en Camping Marisheem in Echt maken ze er gewoon het beste van.
"Natuurlijk blijven we", vertelt Dennis van Donselaar uit Utrecht. Samen met vrouw en zoon zit hij op Camping Marisheem in Echt. "Een dag regen hoort er gewoon bij. Dat maakt ons echt niets uit."

Bingo

Campingeigenaar Dirk Marzolla zorgt wel dat de gasten bezig blijven: "Je denk in alternatieven als het weer slecht is. Deze week hebben we al een bingo-avond gehad. Komend weekend doen we een foute feest avond, altijd leuk."

Winkelen

Chantal Coopmans runt samen met haar moeder de Boerderij-Camping Pepinushof in Maria Hoop. Donderdag hoefde ze geen nieuwe gasten te ontvangen. Het regenweer zorgt er ook voor dat sommige dagelijkse klussen even kunnen blijven liggen. "Ik ga met mam dadelijk winkelen. Daar hebben we nu even tijd voor."

Annuleren

Volgens Chantal zijn er niet veel campinggasten die zich door het weer laten ontmoedigen en annuleren. "Dat komt natuurlijk wel voor, maar veel van onze gasten staan hier ieder jaar. Weer of geen weer."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!