Eerste Springsteen-fans dagen voor concert al in de rij

De eerste Springsteen-fans staan al in de rij: twee dagen voor het concert. © L1
De eerste fans van Bruce Springsteen zijn al in Landgraaf gearriveerd voor het concert van zondag. Ze staan alvast in de rij om echt het allerbeste plekje te kunnen krijgen, vooraan bij het podium.
Het schijnt een bekend fenomeen te zijn bij concerten van Bruce Springsteen.

Plek reserveren

De fans kunnen een plekje vooraan bij het podium reserveren door zich zo vroeg mogelijk te melden. Ze krijgen dan een nummer en moeten zich op afgesproken tijdstippen melden. In de tussentijd kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Meld je je op het afgesproken tijdstip niet, dan vervalt de reservering.

In de buurt blijven

Om vooraan te mogen staan, moet je dus wel moeite doen. Bij de concerten van Bruce Springsteen twee weken geleden in de Johan Cruijff ArenA, arriveerden de eerste fans al op zondag: vier dagen voor het concert. In Landgraaf hadden, met nog zo'n 48 uur te gaan, al zo'n 80 Springsteen-fans zich gemeld. Naar verluidt zouden de eersten zondag al gearriveerd zijn.
En nu? Ze hoeven dus niet te blijven staan of in slaapzakken te kamperen. Maar ze zullen wel in de buurt moeten blijven.
Fans verzamelen zich al dagen voor het concert in Landgraaf © L1

Tropisch warm

Het concert vindt zondag plaats op het Megaland-terrein in Landgraaf. De zanger maakt daar gebruik van de faciliteiten van Pinkpop. Een gedeelte van het festival is al opgebouwd, waaronder het podium en de catering. Na het concert van Bruce Springsteen worden daar vervolgens de banners van Pinkpop in gehangen.
Dit weekend worden tropische temperaturen verwacht. De organisatie van het concert heeft daar al extra maatregelen voor getroffen, zoals extra gratis waterpunten en schaduwplekken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!