L1mburg Centraal: Steeds meer mannen met prostaatkanker

Foto ter illustratie © iStock
Steeds meer mannen met prostaatkanker, Cas Wolters opent een eigen bakhal en het voetbalseizoen nadert zijn climax.
Dit en meer in L1mburg Centraal.

Steeds meer mannen met prostaatkanker

Er zijn steeds meer gevallen van prostaatkanker bij mannen. In Limburg krijgen jaarlijks zo'n 1100 mensen de diagnose. 90 procent van de patiënten geneest van de ziekte. Jaarlijks worden ongeveer 200 mensen in Limburg geopereerd. De belangrijkste oorzaak van de stijging; de vergrijzing.
Bekijk hier de hele reportage

Cas Wolters van Heel Holland Bakt opent eigen bakhal

Een grote droom voor bakker Cas Wolters is uitgekomen: hij heeft sinds dit weekend zijn eigen bakhal. Hij is bekend geworden door het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Veel bakvrienden waren aanwezig tijdens de feestelijke opening in Roermond.
Bekijk hier de hele reportage

Het voetbalseizoen loopt ten einde

Het voetbalseizoen loopt ten einde. Fortuna Sittard speelde vandaag de voorlaatste wedstrijd van het seizoen in Rotterdam tegen Excelsior. Op de redactie sportverslaggever Jelle Kleinen.
Bekijk hier de hele reportage

Duizenden bezoekers bij 'oorlogsevenement'

Militracks in Overloon, net over de grens bij Venray, trok dit weekend duizenden bezoekers. Tijdens het evenement van het Oorlogsmuseum kunnen de bezoekers kennis maken met de techniek van Duits oorlogsmaterieel uit de Tweede Wereldoorlog. Ze kunnen tanks bekijken en rondrijden in kleinere militaire voertuigen. Het was dit jaar de twaalfde editie van het oorlogsevenement.
Bekijk hier de hele reportage