Wethouder Peel en Maas legt taken neer vanwege ziekte

Wethouder Anget Mestrom © Omroep P&M
Wethouder Anget Mestrom van gemeente Peel en Maas legt voor de komende maanden haar taken neer vanwege ziekte. Haar portefeuille wordt waargenomen door haar collega-wethouders Erik Nijssen en Machteld Beukema.
Dat meldt Omroep P&M.

Tumor

Tijdens een controle in september 2021 werd er bij de Meijelse een kwaadaardige tumor ontdekt in de bijnier. Destijds was ze ook enkele maanden afwezig. Haar nier en tumor werden verwijderd. In november van dat jaar keerde ze terug. De laatste maanden ging het weer slechter met haar gezondheid.

Spijtig

Burgemeester Delissen vindt het spijtig dat Mestrom haar taken heeft moeten neerleggen. "We wensen haar heel veel sterkte in de strijd tegen haar ziekte. Binnen het college zijn we tot een goede oplossing gekomen voor de komende periode."
Mestrom is sinds 2018 wethouder van Peel en Maas. Wethouder Nijssen neemt de portefeuille financiën waar en ook het kernwethouderschap voor de kernen Grashoek en Meijel. Wethouder Beukema neemt de portefeuilles werk en inkomen en zorg en ondersteuning waar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!