L1mburg Centraal: zoon verstopt lijk vader in vrieskist

De woning waar het lichaam werd gevonden © L1 (Frank Moonen)
Een zoon verstopte het lijk van zijn 101-jarige vader in een vrieskist en personeel van VDL Nedcar staakt maandag en dinsdag. Dit en ander nieuws uit Limburg in L1mburg Centraal.

Zoon (82) verstopt lijk vader (101) in vrieskist

In een woning in Landgraaf heeft de politie het lichaam van een overleden man aangetroffen. Het stoffelijk overschot lag in de diepvries van zijn 82-jarige zoon. Het lichaam werd zaterdag ontdekt in een woning aan de Mansholtstraat.
Bekijk hier de hele reportage

Brand Blerick verwoest dierbare spullen

Na de grote brand in Blerick afgelopen weekend werd nu de schade opgemaakt. Meerdere bedrijven liggen volledig in de as. In de getroffen panden zat ook een opslagverhuur. Venlonaar Remy Mercks had veel van zijn spullen gestald in zo'n opslagbox. Vooral spullen van emotionele waarde zoals het trouwalbum en de trouwpakken van hem en zijn vriend.
Bekijk hier de hele reportage

Personeel VDL Nedcar staakt maandag en dinsdag

Grote drukte maandagochtend bij geplande tweedaagse staking door medewerkers van VDL Nedcar. Ze verzamelden zich om tien uur op de Markt in Holtum.
Bekijk hier de hele reportage

Landingsbaan MAA krijgt opknapbeurt

Even na zeven uur zondagavond vertrok een passagierstoestel van Beek naar het Italiaanse Bari, met aan boord enkele honderden passagiers. De laatste vlucht voorlopig, want vanaf nu is het vliegveld in Beek zeven weken lang dicht. De complete landingsbaan wordt in die periode vernieuwd, voor een slordige 40 miljoen euro.
Bekijk hier de hele reportage

Bas Sibum nieuwe trainer Roda JC

Roda JC heeft een nieuwe trainer. Bas Sibum is de opvolger van Edwin de Graaf die aan het eind van dit seizoen moet vertrekken. Sibum komt over van FC Emmen waar hij assistent-coach is.
Meer hierover in L1 Sport: Tafel Voetbal

Fortuna doet goede zaken bij Vitesse

Fortuna Sittard weet dit seizoen steeds op het juiste moment de punten te pakken. Door de 2-0 thuisoverwinning op Vitesse is de Sittardse ploeg zo goed als zeker van nog een seizoen eredivisie.
Bekijk hier de hele reportage