Vrouw gewond na val in Toverland

De vrouw liep door de val een breuk op. © Toverland
Een vrouw is zondag in het ziekenhuis terechtgekomen na een ongeluk bij een achtbaan in Toverland. Het ging fout bij het station van Toos-Express, een familieachtbaan in het overdekte gedeelte Land van Toos.
Dat schrijft Omroep Horst aan de Maas na berichtgeving van Looopings. De bezoekster maakte een misstap en viel enkele meters naar beneden, schrijft ze zelf op Facebook.

2,5 meter

"Vandaag eindigde ons dagje in Toverland niet zo best", aldus het slachtoffer. "Toen Hope en ik in de achtbaantrein wilden gaan, maakte ik een misstap en viel ik 2,5 meter omlaag. Het gevolg: mee met de ambulance en foto's maken." Een woordvoerster van het attractiepark bevestigt aan Omroep Horst aan de Maas dat de vrouw door de afscherming van het platform is gevallen.
"Onze medewerkers hebben direct eerste hulp verleend", zegt de voorlichtster. Uiteindelijk is de bezoeker naar het ziekenhuis gebracht. "Helaas een breuk in de rug waardoor we de komende weken uitgeschakeld zijn", schrijft de vrouw. "Gelukkig is het alleen maar een breuk, het had erger kunnen zijn."

Aanpassingen

Na het incident is Toos-Express technisch geïnspecteerd. Even later kon de rollercoaster heropend worden. "We bekijken op dit moment nog of er aanpassingen nodig zijn", vult de woordvoerster aan. "In de eerste plaats vinden we het heel vervelend dat dit ongeval heeft plaatsgevonden. We wensen de bezoekster uiteraard veel beterschap."