Nieuw indoor Koningsnacht evenement in Roermond

Roermond krijgt een nieuw evenement met Koningsnacht. © ANP
Roermond krijgt een nieuw evenement op woensdag 26 april. Een aantal Roermondse ondernemers heeft de handen ineen geslagen voor het indoor Koningsnacht evenement: Kroonjuwelen.
De organisatoren van het Op Dreef Festival en de eigenaren van Mr. Sammi Bistro Bar in Roermond zijn de initiatiefnemers van het eerste indoor Koningsnacht evenement.

ECI Roermond

Op de avond van 26 april worden drie zalen van ECI Roermond omgetoverd tot een danspaleis waar DJ’s een mix van house, urban en guilty pleasures te horen zal zijn. Onder andere TV-ster en DJ Tim Senders, bekend van NPO-programma Streetlab, is een van de artiesten.

Koningsnacht-traditie

Voor de initiatiefnemers gaat met het evenement een langgekoesterde wens in vervulling. "We vinden het jammer dat er niet echt een Koningsnacht-traditie bestaat in Roermond. Met het organiseren van Kroonjuwelen willen we daar verandering in brengen. Er hoeft dus niet meer naar Eindhoven te worden gegaan om goed op stap te kunnen met Koningsnacht", aldus Michel Schlicher (Mr. Sammi), Ankie Janssens (Mr. Sammi), Glenn Soentjens (Op Dreef) en Nick Soentjens (Op Dreef).
De kaartverkoop voor Kroonjuwelen is inmiddels gestart.