Fun & Entertainment Center niet volledig herbouwd na brand

De brand woedde op het dak van het FEC © Edward-Media
Het Fun & Entertainment Center (FEC) in Sevenum gaat er heel anders uitzien. De twee themagebieden Portal Action House en Mattel Play! keren niet meer terug nadat ze verwoest werden door een grote brand.
Het ABC restaurant dat ook schade opliep, is inmiddels wel weer open voor het pubiek.

Schade te groot

De binnenspeeltuin met animatiefiguren als Bob de Bouwer en Brandweerman Sam in de hoofdrol raakte net als het funpark voor jongeren met trampolines te zwaar beschadigd door de grote brand. Het opnieuw opbouwen en heropenen van deze activiteiten is volgens het FEC onmogelijk. "Alleen al omdat het decor zo uniek was en niet zomaar vervangbaar is."
In een deel van de ruimte die daarmee vrijkomt, wordt een midgetgolfactiviteit gerealiseerd.

Verwoestende brand

In het bedrijfspand aan de Midden Peelweg woedde in de nacht van vrijdag 4 november op zaterdag 5 november een zeer grote brand. De vlammen sloegen uit het dak en zorgden voor flinke schade aan de binnenzijde van het pand. De themagebieden The Portal, Bar & Balls en Mattel Play! werden het zwaarst getroffen en grotendeels onherstelbaar beschadigd.

Heropening

Ook het ABC restaurant raakte door de brand beschadigd. Omdat de schade hier het kleinst was, werd het restaurant als eerst hersteld. Op 8 februari opende het ABC restaurant zijn deuren weer voor het publiek.
Het Fun & Entertainment Center hoopt in juli de lasergame, hyperbowlingbanen en de bar met terras weer te heropenen.