HANOS opent mammoetvestiging in Maastricht

De nieuwe, grootste vestiging in Maastricht heeft een oppervlakte van 40.000 vierkante meter © L1
Horecagroothandel HANOS opent dinsdag een nieuwe vestiging in Maastricht. Met een oppervlakte van 40.000 vierkante meter is deze vestiging aan de Molensingel, vlakbij de A2, de grootste die HANOS heeft.
De vestiging in Valkenburg sluit haar deuren na de komst van HANOS Maastricht.

Focus op grensregio's

Een woordvoerder van HANOS vertelt dat met de nieuwe vestiging in het bourgondische hart van de regio ook gefocust wordt op de Duitse en Waalse markt. Algemeen directeur Theo de Graaf vult aan dat er bewust gekozen is voor een deel Duits- en Franssprekend personeel om klanten uit de grensgebieden te kunnen ontvangen. Daarnaast onderscheidt HANOS Maastricht zich vanuit maatschappelijk oogpunt: "We leiden, in samenwerking met UWV, mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt op", aldus de woordvoerder.

Bourgondische opening

Met die vestiging in het 'bourgondische hart van de regio', staat de opening dinsdag dan ook in het teken van eten en drinken. Daarom heeft HANOS een 'bourgondisch programma' samengesteld waarin in tijdsloten verschillende Limburgse topchefs gerechten bereiden voor de gasten. HANOS Maastricht werd officieel geopend door burgemeester Annemarie Penn - te Strake, mede-eigenaar Ria van der Horst en vestigingsdirecteur Kim Hollands, met muziek van de Maastrichtse dj's Lucas & Steve.