Politie zoekt getuigen belaging jonge vrouw Blerick

Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag © iStock
In de nacht van zaterdag op zondag is een een jonge vrouw in Blerick belaagd door een man die haar probeerde mee te nemen. De politie is op zoek naar mensen die hier meer over kunnen vertellen.
Het incident gebeurde rond 01:48 uur op de Meulenveldlaan.

Verdachte op fiets

Zaterdagnacht was de vrouw onderweg op haar fiets. Toen ze ter hoogte van de Willem de Zwijgerstraat kwam, zag ze een man met fiets op de stoep staan. Ze fietste hem voorbij, maar merkte al snel dat de man op de fiets achter haar aan kwam. Eenmaal naast de vrouw, greep hij haar vast. Door hard te schreeuwen en zich losrukken heeft de vrouw de belager van zich af weten te slaan. De man op de fiets is daarna weggereden in onbekende richting.

Politie op zoek naar man

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar mensen die toevallig iets gezien hebben en hier meer over kunnen vertellen. De man is ongeveer 40 jaar oud, heeft kort, dun, blond haar en is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Hij droeg een donkere jas, donkere spijkerbroek en donkere schoenen en fietste op een donkerkleurige herenfiets.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!