Vrouw overreden door eigen auto tijdens ijskrabben

Ambulance en politie kwamen ter plaatse en sleepten het voertuig af. © Fer Traugott
Een vrouw is donderdagochtend overreden door haar eigen auto toen ze de ruit van haar auto ijsvrij probeerde te maken. De auto reed over haar been toen ze deze probeerde tegen te houden.
Het incident gebeurde rond 8.00 uur aan de Burgemeester Thomas Wackersstraat in Roermond, toen ze volgens een correspondent kinderen wilde afzetten bij de nabijgelegen kinderopvang Keet in de kerk.

Rollende auto

De vrouw startte de auto, maar deze ging rollen omdat het voertuig op een heuveltje geparkeerd stond. Omdat de kinderen nog in de auto zaten, probeerde ze de auto met haar eigen handen te stoppen, maar mislukte in haar poging. Haar been kwam daardoor onder het voertuig terecht. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een hek, aan de overkant van de straat, waardoor het voertuig licht beschadigd raakte.

Kinderen

Politie en ambulance kwamen ter plaatse, waarna de vrouw naar het ziekenhuis is gebracht ter controle. Het is niet bekend hoe het met haar gaat. Een aantal kinderen zag hoe de vrouw onder de auto terechtkwam. Medewerkers van de kinderopvang 'Keet in de Kerk' hebben de kinderen opgevangen