Burgemeester sluit bedrijfspand Roermond

De beautysalon voerde verschillende schoonheidsbehandelingen uit © iStock
Burgemeester Onno Hoes van Roermond heeft een winkelpand aan het Wilhelminaplein in Roermond voor 30 dagen uit voorzorg gesloten.
De burgemeester nam de voorzorgsmaatregel uit veiligheidsoverwegingen.

Meerdere salons

De beautysalon Full Glam Dutch is van eigenaren van wie eerder twee andere salons in Utrecht en Laren 30 dagen moesten sluiten vanwege een schietpartij en het ontdekken van een explosief in de gevel.

Serie knallen

Bij de salon in Utrecht werden meerdere schoten gelost begin februari. Dat schrijft het AD. Op camerabeelden werd vastgelegd hoe de volgende ochtend een schutter een serie knallen veroorzaakt, gevolgd door inslagen. Nog geen week later gebeurde hetzelfde bij een salon in Laren, van dezelfde eigenaars.

Concurrenten

De eigenaren verklaarden tegenover de krant dat ze denken aan concurrenten die het op hen hebben voorzien. "We zijn hardwerkende ondernemers, met verschillende vestigingen in het land. We hebben geen vijanden en zitten niet in de drugs ofzo", aldus een van eigenaren.
In Utrecht en Laren loopt er nog een politieonderzoek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!