Uitgebrande sportschool Sittard geopend op nieuwe locatie

Eigenaren Juul van der Bragt en Stefan Bierbauer overzien de schade, 11 december 2022 © L1 (Achille Prick)
Crossfit Zitterd, de sportschool die in december vorig jaar compleet werd verwoest door een grote brand in Sittard, is inmiddels weer geopend op een nieuwe locatie.
Dat maken de twee eigenaren, Juul van den Bragt en Stefan Bierbauer, dinsdag bekend. In een ruimte van het Fortuna Sittard Stadion is de sportschool opnieuw opgebouwd. De officiële opening is op 25 februari.

Projectontwikkelaar

Met hulp van een projectontwikkelaar hebben de eigenaar redelijk snel een nieuwe locatie kunnen vinden. "Hoewel het verschrikkelijk is wat er is gebeurd, zijn we achteraf heel blij en opgelucht dat we op deze manier zo'n snelle doorstart hebben kunnen maken. Voor onszelf, maar uiteraard ook voor onze klanten, die nu door kunnen met hun work-outs."

Brand

Dankzij een grote brand in een sportcentrum op 11 december vorig jaar was vrijwel alles verwoest. Het kostte de brandweer bijna elf uur om het vuur te bedwingen. Van de hallen met sportscholen en tennis- en padelbanen was niks meer over. Een bowlingcentrum bleef wel gespaard.
Een watertransport moest ervoor zorgen dat er genoeg bluswater was om de vlammen te bestrijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!