L1mburg Centraal: Brandstichting school in Roermond

Een van de deuren van de school is met grafitti bespoten. © Fer Traugott
Brandstichting school in Roermond en carnavalsmis door carnavalspastoor Rick Blom. Dit en ander nieuws uit Limburg in L1mburg Centraal.
Bekijk hier de hele uitzending

Brandstichting school in Roermond

Brand in het Broekhin College in Roermond. Een brand die aangestoken blijkt te zijn. Het lijkt om een gerichte actie tegen een docent te gaan. Zondag heeft de politie een jongen van 13 opgepakt. De middelbare school gaat maandag gewoon open.

?Carnavalsmis door carnavalspastoor Rick Blom

Een volle kerk zondagmorgen in Siebengewald. Aanleiding, de jaarlijkse carnavalsmis. En dat voelde als een warm bad voor Rick Blom. De veertigjarige is nu anderhalf jaar pastoor in de gemeente Bergen en een groot liefhebben van carnaval.

Lokale dansleerlingen bij voorstelling Wolfgang het Wonderjong

Dansleerlingen uit Kerkrade en Brunssum van muziek- & dansschool SMK doen dit weekend mee Wolfgang het Wonderjong. Een succesvoorstelling over het leven van de wereldberoemde componist Mozart. Die dit weekend te zien is in het theater in Kerkrade.

Reacties FC Emmen - Fortuna Sittard

Fortuna Sittard won zaterdagavond de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Emmen. Maar na afloop was niemand echt blij, want de ramp in Turkije hing als een sluier boven de Sittardse ploeg.