Meer kaartjes voor LVK-finale na razendsnelle verkoop

Sfeer bij de eerste halve finale van het LVK © Graatje Weber
Voor de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) zijn vanaf zaterdag extra kaartjes te koop.
Toen de kaartverkoop 7 januari startte, was het hele evenement in minder dan 15 minuten uitverkocht.

Niet verkocht

Het is niet het geval dat er voor een grotere ruimte gekozen wordt: het gaat om tickets van de Vorstenroad Rooy, een samenwerkingsverband van de 15 carnavalsverenigingen uit Venray. Voor hen is een aantal kaarten veilig gesteld, maar nog niet alles is verkocht. Daarom worden nu opnieuw kaarten via de website van de stichting LVK aangeboden. Er is ook een aantal VIP-kaartjes beschikbaar.
De finale van het LVK is vrijdag 3 februari in Venray. Er is plek voor zo'n 5000 man publiek. De tickets zijn vanaf zaterdag 21 januari 14:00 uur te koop via de website.

Hoe werkt het LVK?

Hoe ziet de route naar de finale er nu precies uit en wie bepaalt welke liedjes in die finale mogen staan? In onderstaande video leggen we je dat uit.

Uitzendingen LVK

L1 zendt de finale van het LVK live uit op de radio, tv en online. Daarnaast worden ook de halve finales uitgezonden, op 20 en 27 januari. Eén van de halve finales is al achter de rug. Een compleet overzicht is te zien op L11Alaaf.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!