Beurs met pasfoto overleden moeder verloren: 'Onvervangbaar'

Bij dit tankstation raakte de vrouw haar portemonnee kwijt © L1
Een 31-jarige vrouw uit Roermond zit in zak en as, want ze is na het tanken in Linne haar portemonnee kwijtgeraakt. En daar zat de laatste pasfoto van haar overleden moeder in. "Het is onvervangbaar voor mij."
Het gebeurde zaterdag rond 11:10 uur bij een tankstation aan de Oudeweg.

Ondenkbare gebeurd

"Het ondenkbare is gebeurd", laat Karina Timmermans weten. "In alle tankhectiek heb ik mijn portemonnee op het dak van mijn auto neergelegd, om hem vervolgens te vergeten." Toen ze er twee uur later achterkwam, is ze nog teruggereden maar de beurs was al weg. Het gaat om een grijze Betty Barclay.

Traantjes wegpinken

Behalve dat ze baalt, is het voor haar nog erger. "Ik pink inmiddels ook wat traantjes weg." In de beurs zit namelijk de laatst gemaakte pasfoto van haar moeder in. "Ik ben de enige die deze foto heeft en stom genoeg heb ik hem ook nooit gedigitaliseerd. Alles is vervangbaar, maar die foto's helaas niet."

Heel onverwacht

Op 2 april is het precies tien jaar geleden dat de moeder van Karina overleed. "Ze had COPD en heeft in het ziekenhuis een infectie opgelopen. Uiteindelijk kwam haar overlijden dus toch heel onverwacht. Met de portemonnee had ik haar altijd bij me."
Oproepen op social media hebben nog niet geleid tot de vondst van de portemonnee. Bij het tankstation hangen camera's, maar die beelden kunnen maandag pas worden bekeken. De vinder mag overigens het geld dat in de beurs zit, houden.