‘t Kanón van het Balkón voor het eerst met entreekaartje

Het Kanón van t Balkón in Sittard. © L1
Bezoekers van 't Kanón van het Balkón, het Sittardse evenement op de carnavalszaterdag, moeten dit jaar voor het eerst een toegangskaartje kopen.
De prijs van 11 euro per kaartje is nodig om de kwaliteit te waarborgen, laat stadscarnavalsvereniging De Marotte vrijdag weten.

Gestegen kosten

Het is voor het eerst dat het ieder jaar druk bezochte evenement niet gratis toegankelijk is. De carnavalsvereniging laat weten dat de kosten voor het organiseren van evenementen de laatste jaren enorm zijn gestegen.
De kaarten zijn vanaf zaterdag om 15:11 uur online en in meerdere zaken, waaronder Visit Zuid Limburg, verkrijgbaar.

Bomvolle markt

Zo'n 12.000 mensen zullen 18 februari het evenement op de markt in Sittard kunnen bezoeken. Ad interim voorzitter Joep Wijnands: "De Markt in Sittard is wat ons betreft de mooiste plek in de stad om samen met de inwoners van onze stad dit evenement te beleven. We kijken dan ook enorm uit naar een bomvolle Markt met mensen die volop genieten van een spectaculair evenement."
Onder andere Beppie Kraft, Erwin en John Tana staan op de planken. Ook Spik en Span, Bjorn en Mieke, Big Benny en andere bekende namen passeren de revue.