Gedupeerde Dylan Haegens in BOOS-uitzending

Tim Hofman confronteert de eigenaar van het bedrijf, terwijl Haegens via een videogesprek meeluistert. © BOOS
De gedupeerde YouTuber Dylan Haegens kan dankzij inspanningen van het programma BOOS binnenkort zijn geld terug verwachten.
De Venraynaar deed aangifte van oplichting nadat hij maandenlang wachtte op zo'n 2000 euro aan apparatuur van het bedrijf CineSupport.

Boos-uitzending

In de uitzending van donderdag blijkt dat Haegens niet de enige is die nog wacht op geld van het bedrijf: meerdere mensen hebben aan de YouTuber laten weten soortgelijke problemen te hebben. Hoewel de eigenaar van CineSupport eerst de confrontatie met BOOS-presentator Tim Hofman ontwijkt, geeft hij later toch aan te willen praten.

Binnen week terug

De eigenaar zegt in het programma de groei van zijn bedrijf niet meer te kunnen bijbenen en dat Haegens 'binnen een week' zijn geld op zijn rekening kan terugverwachten. "Ik vind het wel mooi dat dat nu over een week kan, na advocatenbrieven en alles niet... maar het is wel welkom", reageert de YouTuber daarop.
Later in de uitzending blijkt dat de eigenaar van CineSupport Haegens heeft laten weten het bedrag in vier termijnen te zullen terugbetalen, waarvan tot nu toe één betaling is gedaan.
Bekijk hier de uitzending:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!