Zoektocht vermiste Nadia: drones en speurhonden ingezet

Nadia Weertman wordt sinds 16 december vermist © Politie
De zoektocht naar de vermiste Nadia Weertman uit Heerlen gaat woensdag door. Er wordt met drones en speurhonden doorgezocht naar de 28-jarige vrouw.
Van Nadia ontbreekt sinds vrijdagnacht ieder spoor.

Speurhonden

Het Team Speurhonden gaat met negen mensen verder met de zoektocht. "In alle groengebieden rondom Heerlen zetten wij de zoektocht door", laat een woordvoerder van het zoekteam weten.

Camerabeelden

Om nog meer duidelijkheid te krijgen de vermiste vrouw roept het Search and Rescue-team (SAR) mensen op camerabeelden te delen. "Al is het maar van de voordeur. De meeste beelden blijven maar een aantal dagen opgeslagen, daarom zijn deze dagen cruciaal", laat een woordvoerder weten. "Vandaag gaan wij zelf met drones aan de slag om zo een spoor te vinden."
In de hoop om meer bekendheid te geven aan de vermissing werkt SAR vooral mee aan de achterkant. "Zo delen wij flyers uit bij onder meer taxichauffeurs en vrachtwagenchauffeurs. Het is van belang dat deze zaak meer bekendheid krijgt."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!