Zoektocht vermiste vrouw: check alle camerabeelden

Nadia Weertman wordt sinds 16 december vermist © Politie
In de zoektocht naar de vermiste Nadia Weertman uit Heerlen vraagt het vrijwilligersteam dat bezig is met een zoektocht, om alle camerabeelden te bekijken in de buurt waar de vrouw verdween.
Het team roept alle inwoners en bedrijven in het centrum van Heerlen op om de beelden van bewakingscamera's te controleren. Ook de beelden in de buurt van de Jonkerstraat en de Koningstraat in Heerlen en de omgeving van het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade kunnen mogelijk tips opleveren, aldus het team.

Massaal gedeeld

Nadia Weertman werd vrijdagavond 16 december voor het laatst gezien in de Jonkerstraat in de wijk Eikenderveld in Heerlen. De vrouw heeft lange blonde haren en is ongeveer 1,65 meter lang. Ze droeg vrijdag een groene gewatteerde parka met capuchon en een jurk of rok met daaronder een panty. Ze had een zwarte damestas bij zich, waarin ze volgens de politie waarschijnlijk haar papieren had gestopt. Een vermissingsbericht van haar zus op Facebook is al meer dan 45.000 keer gedeeld.
Volgens de politie gaat het om een urgente vermissing, maar is er geen vermoeden voor een strafbaar feit. Vooralsnog vindt er geen zoekactie plaats van de politie, ook omdat niet duidelijk is waar precies gezocht zou moeten worden.