Kerststemming op Limburgse stations door sfeerconcerten

Een koor © iStock
Op de stations in Roermond, Maastricht, Sittard, Venlo en Heerlen geven gerenommeerde koren uit onze provincie de komende dagen sfeerconcerten.
Vanwege corona waren de koren afgelopen jaren afwezig op de stations, maar dit jaar kunnen ze de reizigers weer in de kerstsfeer brengen.

Koren

Op elk station zingen verschillende professionele koren gospels en kertliedjes. Naast de muziek worden de reizigers ook getrakteerd op een lekkere versnapering en een glaasje glüwein.

Data

De Koninklijke Roermondse zang- en muziekvereniging trapt op vrijdag 16 december om 17:30 uur af op het station in Roermond. Op diezelfde dag op het station in Maastricht begint om 18:30 uur het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus. Datzelfde koor geeft een week later, op vrijdag 23 december om 18:30 uur, nog een concert in de stationshal Maankwartier in Heerlen. Op het station in Sittard worden reizigers maandag 19 december om 18:30 uur toegezongen door Mannenkoor RMK Brunssum. En op dinsdag 20 december om 19:00 uur speelt Mannenkoor Venlona op het station in Venlo.