Arriva wijzigt dienstregeling voor bus- en treintrajecten

Een treinstel van Arriva. © iStock
Vervoersbedrijf Arriva wijzigt vanaf zondag haar dienstregeling voor haar bus- en treinritten.
Vooral bij enkele busritten verandert er een hoop, zo blijkt uit de nieuwe dienstregeling. Dat de vervoerder de prijzen verhoogt was eerder al bekendgemaakt.

Directe verbinding

Zo komt er weer een directe treinverbinding tussen Maastricht en Kerkrade: Arriva verbindt het traject Kerkrade-Heerlen namelijk samen met Maastricht-Heerlen. Verder wordt buslijn 372 in de ochtendspits uitgebreid met extra reismogelijkheden van Panningen naar Roermond. In de avond, vanaf 20:00 uur, gaan er vanaf Roermond meer bussen doorrijden naar Venlo, en weer terug.

Chemelot

Arriva wil de bereikbaarheid van Chemelot met het openbaar vervoer vergroten. Daarom gaat buslijn 633 in de spitsuren in een halfuurdienst rijden. Ook zal er een nieuwe lijn komen, 635, die in de spitsuren gaat rijden. Deze busrit zorgt dan voor een verbinding tussen Heerlen station en de campus van Chemelot.
Buslijn 3 gaat vanaf 11 december doorrijden van Nazareth tot aan P+R Noord bij station Noord van Maastricht. Alle overige aanpassingen zijn hier terug te zien.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!