Waarschuwing voor dichte mist op Limburgse wegen

Het KNMI waarschuwt voor dichte mist in Limburg © iStock
In Limburg geldt woensdagochtend code geel wegens dichte mist. De waarschuwing van het KNMI is vooralsnog tot 10:00 uur van kracht.
Het zicht kan plaatselijk minder dan 200 meter zijn, waarschuwt het KNMI. Het verkeer kan hier last van hebben. De mist lost in de loop van de ochtend op, verwacht het weerinstituut. Ook in Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Friesland geldt code geel.

Regen

Volgens Meteo Limburg blijft het overdag bewolkt en kan het later op de dag gaan regenen. Verder wordt het zo'n 6 à 7 graden. Bekijk hier het uitgebreide weerbericht voor Limburg.

Vliegvelden

Dinsdagavond waarschuwde het KNMI voor dichte mist in Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht. Eerder die dag gold voor een groot deel van Nederland ook al code geel. Aan het begin van de ochtend was bijna het hele land gehuld in dichte mist, die in het oosten van het land als eerste wegtrok. Op de wegen stond het door de mist op veel plaatsen vast. Ook het vliegverkeer op luchthavens Schiphol en Eindhoven Airport ondervond hinder door de mist.