Inzamelingsactie voor dochters vermoorde Silvana Heber

Silvana Heber © Facebook
De familie van de vermoorde Silvana Heber, die tot twee jaar geleden in Heythuysen woonde, is een inzamelingsactie gestart voor haar twee dochters.
Met dat geld kunnen de kinderen naar eigen keuze iets doen ter nagedachtenis aan hun moeder die dinsdagavond dood werd gevonden in een bos tussen Vessem en Veldhoven.

Steuntje in de rug

De schoonzus van de 36-jarige Silvana nam het initiatief. "En het geld dat overblijft is voor later voor hun studie of andere essentiële zaken", schrijft ze bij de inzamelingsactie. Het doel is om 10.000 euro op te halen. "We hopen dat jullie willen helpen deze meisjes een steuntje in de rug te geven in de deze moeilijke tijd. Alle kleine beetjes helpen."

Groot onderzoek

Silvana Heber woonde tot twee jaar geleden met haar twee dochters in Heythuysen. Daarna verhuisde ze naar het Brabantse Hoogeloon. Afgelopen zaterdag werd de vrouw door haar familie als vermist opgegeven toen ze niet kwam opdagen voor een afspraak. De politie startte een groot onderzoek.

Slachtoffer van misdrijf

Die dag werd haar 41-jarige ex-vriend al gearresteerd voor betrokkenheid bij haar vermissing. Dinsdag werd dat een verdenking van moord op Silvana. De politie hield er al snel rekening mee dat de vrouw slachtoffer was geworden van een misdrijf.

Aanwijzingen

De politie vond het lichaam van Silvana dinsdag om 23:00 uur in dat bos bij Half Mijl na niet nader genoemde "aanwijzingen". Hierover wil de politie verder niets kwijt. Het is dan ook niet duidelijk of deze aanwijzingen afkomstig zijn van haar ex-vriend.
Het onderzoek richt zich nu op de exacte toedracht en omstandigheden rond het overlijden van Silvana.