Heythuysen geschokt na vondst lichaam Silvana Heber

Agenten tijdens de zoektocht naar de vermiste Silvana © ANP
Heythuysen is geschokt door de vondst van het lichaam van de vermiste Silvana Heber.
De 36-jarige vrouw woonde daar tot twee jaar geleden met haar twee dochters.

Ex-vriend

Silvana verhuisde naar het Brabantse Hoogeloon. Ze werd sinds zaterdag vermist. Dinsdagavond werd haar lichaam gevonden in de bossen tussen Hoogeloon en Veldhoven. Haar 41-jarige ex-vriend werd zaterdag al gearresteerd. In eerste instantie op verdenking van betrokkenheid bij haar vermissing, sinds dinsdag op verdenking van moord op Silvana. Het voorarrest van de man werd dinsdag met 14 dagen verlengd.

Onderzoek

Het onderzoek door het Openbaar Ministerie richt zich nu op de exacte toedracht en omstandigheden rond het overlijden van Silvana. Alle informatie is daarbij welkom, laat de politie woensdag weten.

Zoekactie

De recherche begon afgelopen zaterdag met een groot onderzoek naar de vermissing van Silvana, nadat familieleden alarm hadden geslagen. Dit omdat ze niet kwam opdagen voor een afspraak. De politie hield er toen al rekening mee dat ze slachtoffer was geworden van een misdrijf. Voor haar leven werd gevreesd. Samen met de politie doorzochten medewerkers van het Veteranen Search Team de bossen en buitengebieden van haar woonplaats Hoogeloon.