Hoe zorg jij ervoor dat je op tijd thuis bent voor Oranje?

De spelers van het Nederlands Elftal vieren een doelpunt © Orange Pictures
Tijdens het WK voetbal in Qatar beginnen de wedstrijden van het Nederlands Elftal om 16:00 uur en 17:00 uur. Niet ideaal dus, als je een negen-tot-vijf baan hebt.
HR-specialist Michiel Maassen uit Ulestraten denkt dat er niet al te veel problemen op de werkvloer zullen ontstaan tijdens wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Technologie

"Tegenwoordig heb je genoeg technologie waardoor het veel makkelijker is geworden om zo'n wedstrijd te kunnen volgen. Bijna iedereen heeft een smartphone en kan daardoor de wedstrijd live streamen. Maar bij bepaalde beroepen als chirurg of telefoniste van een alarmcentrale blijft het natuurlijk ontzettend lastig om de wedstrijden te volgen."
Om te voorkomen dat die-hard Oranje-fans zich tijdens wedstrijddagen van Oranje plotseling ziek gaan melden met een slechte smoes of dat er ruzie op de werkvloer ontstaat omdat collega's onderling niet met elkaar willen ruilen, heeft Maassen een aantal handige tips voor zowel werknemers als werkgevers.

Klik op onderstaande video om te weten hoe je zorgvuldig om moet gaan met Oranjekoorts op de werkvloer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!