Winkel tijdelijk gesloten na incident met agressieve klant

De winkel blijft voorlopig gesloten © Omroep Venlo
Winkeleigenaren Vijay en Asha Passy kregen vorige week de schrik van hun leven. Het echtpaar runt de Pooja Super Store in Blerick. Vorige week woensdag leek in eerste instantie een doodnormale werkdag, totdat een agressieve klant hun leven op de kop zette.
Normaal gesproken zou Vijay samen met zijn vrouw Asha druk aan het werk zijn in de winkel, maar dat is nu even niet het geval.

Agressieve klant

Vorige week woensdag kwam een klant een pakketje afhalen, maar door een niet-verzonden sms’je kreeg hij geen toestemming om het pakketje mee te nemen. Zijn onvrede uitte hij door in te slaan op eigenaar Vijay en vervolgens ook zijn vrouw Asha tegen de grond te werken. "Daarbij ben ik meerdere keren geslagen en is mijn vrouw geduwd. Beiden zijn we bewusteloos geraakt", vertelt Vijay tegen Omroep Venlo.

Boos

Een andere klant schoot te hulp en belde de hulpdiensten. Zowel ambulance als de politie waren snel ter plekke. Een verdachte kon snel worden aangehouden en is diezelfde dag nog verhoord. Een week later zijn de gevolgen van het incident nog steeds niet te overzien. Zo kan Asha nog steeds niet het huis uit. "Ik heb waarschijnlijk een scheurtje in mijn scheenbeen. Dat doet heel veel pijn. Maar niet alleen dat, ook mentaal is het zwaar. Mijn man en ik slapen weinig en zijn nog steeds boos."

Gesloten

De Surinaamse winkel in Blerick blijft voor nu dus nog even gesloten. Momenteel krijgt het echtpaar slachtofferhulp om het incident snel te verwerken. Iets wat niet zomaar gaat. "Het is vreselijk dat het ons is gebeurd. We hebben nog nooit iemand kwaad gedaan", zegt Vijay. Ook bij mevrouw Passy zitten de emoties nog hoog. "Dit had erger kunnen aflopen. Het is goed dat we er allebei nog zijn."