Persoon mishandeld met onbekende stof: brandweer bij VieCuri

Mensen in speciale pakken bij ontdekking gevaarlijke stof in VieCuri ziekenhuis © Track88
In Venlo is zondag iemand mishandeld met een nog onbekende stof.
Dat gebeurde in de Florence Nightingalestraat. Het is niet duidelijk om welke stof het gaat.

Mishandeling

Rond 15:00 uur kregen hulpdiensten een melding van het incident in de straat. De politie is aanwezig om onderzoek te doen naar het incident en de brandweer onderzoekt om welke stof het gaat. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er is niemand aangehouden.

Ziekenhuis

Omdat het slachtoffer naar het VieCuri ziekenhuis in Venlo is gebracht, was de brandweer daar ook aanwezig om verder contact met de onbekende stof te voorkomen. Volgens een correspondent lag een slachtoffer geheel ontkleed op een brandcard. Mensen in speciale pakken gingen aan de slag bij de ingang van de amublances, het ambulancepersoneel stond buiten.
Ook een speciale unit van de brandweer in Horst kwam naar het ziekenhuis in Venlo.

Gewonden

Drie andere personen zijn via het slachtoffer ook in aanraking gekomen met de stof. Zij zijn inmiddels in het ziekenhuis ontsmet en hebben verder geen klachten, aldus een woordvoerder van de veiligheidsregio. Hoe de man in het ziekenhuis eraan toe is, kon de woordvoerder niet delen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!