Gewonde en aanhouding bij uit de hand gelopen verkeersruzie

Drie ruiten van de auto vernield © WeertdeGekste.nl
De politie is zaterdagmiddag in Weert in actie moeten komen voor een verkeersruzie die ontaardde in een mishandeling en vernieling.
Het ging mis vlakbij het kruispunt van de Willem de Zwijgerstraat en de Louise de Colignystraat in de wijk Moesel.

Geparkeerde auto

Een auto die vanuit de Willem de Zwijgerstraat kwam, wilde volgens WeertdeGekste.nl de Louise de Colignystraat inrijden. Maar een andere auto kwam op dat moment vanuit die straat en reed naar de Willem de Zwijgerstraat. Aangezien er een geparkeerde auto naast de weg stond, konden beide auto's niet door.

Weigeren

Een van de twee voertuigen moest voor de ander plaatsmaken door achteruit te rijden, maar dat weigerden beide automobilisten volgens de lokale nieuwssite. In plaats daarvan ontstond er een ruzie. Er vielen klappen en er werden drie ruiten van een auto aan diggelen geslagen. Eén man liep een hoofdwond op.

Gewond gearresteerd

Ambulancepersoneel bonden hem een verband om zijn hoofd. Daarna kreeg hij van de politie handboeien om. De gearresteerde en gewonde man is naar het politiebureau gebracht. Het is niet bekend of hij als enige is aangehouden voor de verkeersruzie.
De politie zoekt nog precies uit wat er is gebeurd en heeft camerabeelden opgevraagd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!