Sittardenaar wint 1 miljoen euro: 'Ongelofelijk'

Winnaar Frank met zijn geldprijs © Postcode Loterij
Frank uit Sittard heeft een onvergetelijke nacht gehad, want hij heeft 1 miljoen euro gewonnen bij de Postcode Loterij Miljoenennacht.
De Sittardenaar was de enige die met de winnende postcode, die in het centrum van de stad ligt, meedeed.

Drie loten

Per lot won hij op zijn postcode 6131 EZ 333.333 euro. Aangezien Frank drie loten heeft en dus de enige speler op de winnende postcode is, kon hij rekenen op de volle mep: 1 miljoen euro. Gaston Starreveld verraste Frank met zijn geldprijs.

Niet verwacht

Frank vindt hij ongelofelijk dat hij zo'n groot bedrag heeft gewonnen. "Dat had ik absoluut niet verwacht. Ik vind mijn werk heel leuk, maar misschien kan ik nu iets eerder stoppen met werken. En ik wil nieuwe kozijnen voor mijn appartement."
De laatste maanden maken deelnemers van de Postcode Loterij kans op een prijs in de wekelijkse Miljoenennacht.

Regent geldprijzen

Het is niet voor het eerst dat een geldprijs in Sittard valt. In het verleden zijn meer inwoners daardoor rijker geworden. Zo wonnen in september nog 14 Sittardenaren de PostcodeStraatprijs. Het jaar 2017 begon goed voor de bewoners in de Geilenkirchenstraat met een Straatprijs. En als klapper op de vuurpijl viel een jaar eerder, in 2016, de Postcode-hoofdprijs van 43,9 miljoen euro in Sittard.