Zoekactie naar vermiste man Nederweert vannacht verder

De vermiste Paul Horree © politie
De politie gaat zaterdagnacht verder met de grote zoekactie naar de vermiste Paul Horree. Zijn zus meldt op Facebook dat bij eerdere zoekacties de man niet is aangetroffen.
Horree (51) wordt sinds vrijdagmorgen vermist. Hij is het laatst gezien op de Geenestraat in Nederweert.

Brede inzet

De helikopter vloog voornamelijk in de buurt van Sluis 15 tussen de Wessemerdijk en Rijksweg Zuid in Nederweert. Ook werd er op het water gezocht door middel van een sonarboot en in het bijzijn van een speurhond. Aan het begin van de avond was de helikopter ook actief boven Heythuysen te zien. De zus van de vermiste meldt dat de zoekactie met de helikopter in de late uurtjes doorgaat, omdat er dan minder mensen op straat zijn.
Volgens de politie is Horree mogelijk vertrokken in de richting van Heythuysen. Een getuige heeft zich zaterdagavond gemeld, met de melding dat Horree op zaterdagmorgen op een industrieterrein is gezien. Het is voor de familie onduidelijk of het inderdaad om Paul ging.

Signalement

Horree heeft bruin/grijs haar en zwarte Adidas-sneakers. Hij verplaatst zich mogelijk te voet. De politie vraagt burgers uit te kijken naar de vermiste man. Als iemand meer informatie heeft, kan gebeld worden met 0800-6070