Foutje: Ryanair verkoopt vluchten voor gesloten MAA

Ryanair verkoopt vluchten die nooit zullen gaan © L1
Maastricht Aachen Airport is in 2023 twee maanden gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden aan de start- en landingsbaan, maar Ryanair lijkt dat even te hebben gemist. Het bedrijf verkoopt nog steeds tickets voor tientallen vluchten die nooit zullen gaan.
Het vliegveld is van 8 mei tot en met 30 juni gesloten. Er kunnen dan geen vluchten aankomen of vertrekken.

110 vluchten

Via de website van Ryanair zijn toch vliegtickets van en naar Maastricht te koop. Het gaat om vluchten van en naar Alicante, Barcelona (beide Spanje) en Bari (Italië). In totaal worden er 110 vluchten aangeboden. Het is onbekend hoeveel mensen er voor deze vluchten een ticket hebben geboekt. Ook is onbekend hoe Ryanair de gedupeerden gaat compenseren: geld terug of een alternatieve vlucht van een andere luchthaven.

Geen commentaar

Een woordvoerster van Maastricht Aachen Airport kan niet inhoudelijk reageren op de fout van Ryanair. Ze verwijst door naar de vliegmaatschappij. Ryanair is dit weekeinde niet bereikbaar voor commentaar.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!