L1mburg Centraal: Brand stopt met brouwen van pils in Wijlre

Zo moet de Brand Brouwerij in Wijlre eruit komen te zien © Brand
Brand stopt met brouwen van pils in Wijlre, fotomodel Isabella kaal na bezoek aan de kapper en meer Limburgs nieuws in L1mburg Centraal.
Bekijk hier de hele uitzending.

Brand stopt met brouwen van pils in Wijlre

Al eeuwenlang wordt er in Wijlre pils gebrouwen in de Brand Bierbrouwerij, maar daar komt vanaf 2024 een einde aan. Brand pils wordt vanaf dan gemaakt in Den Bosch en Zoeterwoude. Moederconcern Heineken maakte dat maandag bekend. Van de 52 banen zullen er 48 verdwijnen.

Parkstad-gemeenten gaan energiearmoede samen aanpakken

De gemeenten Kerkrade en Heerlen hebben bovengemiddeld veel huishoudens die momenteel in energiearmoede leven. In beide gemeenten is dat zo'n 13 procent van alle huishoudens. De gemeente Heerlen wil die huishoudens gaan helpen en maakt daarvoor een plan van aanpak voor de hele regio Parkstad dat binnenkort wordt gepresenteerd.

Fotomodel Isabella kaal na bezoek aan de kapper

Het is een onwaarschijnlijk verhaal: midden jaren negentig staat model Isabella Broekhuizen op het punt van doorbreken in Amerika. Ze is zelfs uitgenodigd in de show van Oprah Winfrey. Maar nog voordat ze daar te gast kan zijn, verbrandt haar hoofdhuid tijdens een bezoek aan de kapper en wordt ze kaal. Het zal de rest van haar leven bepalen. In een boek vertelt ze haar verhaal.

Dit is Luna die het Junior Songfestival won

De Belfeldse Luna won afgelopen weekend het Junior Songfestival met het liedje "Festa". Na haar winst zaterdag vierde ze zelf een flinke Festa. Maandagochtend moest ze gewoon weer naar school. Daarvoor had ze wel nog even de tijd voor een kort interview, thuis in Belfeld.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!