L1mburg Centraal: Bedrijven wanhopig op zoek naar personeel

De sollicitatieruimte van SnowWorld is vrijwel leeg. © L1
Limburgse bedrijven wanhopig op zoek naar personeel en meer Limburgs nieuws.

Limburgse bedrijven wanhopig op zoek naar personeel

Gratis frikadellen bij Mora, of een gratis ritje op de rodelbaan bij Snowworld. Die bedrijven zijn wanhopig op zoek naar personeel. En dus worden er open dagen georganiseerd met lokkertjes om maar mensen te krijgen. Maar zelfs dan blijkt het een bijna onmogelijke opgave.

Judoka Juul Franssen stopt met topjudo

Het besluit komt bijna een jaar na de Spelen van Tokio. Franssen greep daar net naast het brons. Afgelopen jaar nam ze een sabbatical om na te denken over haar toekomst.

Het 3-3 gelijkspel van Roda JC tegen FC Eindhoven

Een kraker bovenin de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond in Eindhoven. De topper tussen FC Eindhoven en Roda JC. De test om te zien hoever Roda momenteel is.

VVV blijft op gelijkspel steken tegen Jong PSV

Winnen van een belofteteam: het is VVV één keer gelukt vorig seizoen en al één keer dit seizoen. Maar thuis tegen Jong PSV lukte het, ondanks een goede start, niet om de drie punten te pakken.

Overtuigende 4-1 overwinning van MVV op Jong Ajax

De Geusselt begint eindelijk weer een magische sfeer te krijgen voor MVV. Vrijdagavond had het stadion de perfecte ambiance om de 5-0 nederlaag van vorige week weg te spelen.
Bekijk hier de fragmenten en gehele uitzending.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!